Beheren

Na installeren komt beheren

Een professioneel bedrijfsnetwerk inrichten is één, maar het adequaat onderhouden en up to date houden is minstens even belangrijk. Vergelijk systeembeheer met het periodiek onderhoud van uw financiële administratie, huisvesting en wagenpark. Het zorgt er voor dat u niet voor vervelende verrassingen komt te staan. En dat uw mensen altijd, probleemloos hun werk kunnen doen.

KOSdata levert systeembeheer op afroep, op locatie als ook op vaste momenten en op afstand. Maar net waar uw voorkeur naar uitgaat. En maar net wat het beste bij uw situatie past.

We houden uw systeem in de lucht. Voorkomen uitval. Voeren noodzakelijke updates tijdig uit. Dichten beveiligingslekken. Maken nieuwe gebruikers aan. Wijzen rechten toe. Schonen werkstations op. Laten applicaties moeiteloos gegevens uitwisselen. Geven (ongevraagd)advies. Instrueren (nieuwe) gebruikers. Zijn uw persoonlijke vraagbaak op afstand én locatie.

We zijn goed opgeleid en weten veel van de besturingssystemen van zowel Windows, Apple als Linux. Bovendien zijn we vertrouwd met de meest gangbare bedrijfsinformatiesystemen en kantoorsoftware en schromen we niet opensource oplossingen met commerciële software te combineren. Vanzelfsprekend opereren we ook in the cloud; uw bedrijfsinformatiesysteem en back-up op afstand.