Wie zijn we

KOSdata

KOSdata is een automatiseerder die staat voor persoonlijk contact en betrokkenheid. Daarom stellen de drie 'gezichten' achter de automatiseerder zich graag aan u voor. Dit aan de hand van enkele vragen die u meer vertellen over de mens achter de dienstverlener.

Het algemene telefoonnummer is 0592-730967.

Jelmer Stelwagen (1987)

jelmer-mini

Geschoold als ICT‘er en sinds 2008 actief als automatiseerder en netwerkbeheerder. Medeoprichter en -eigenaar van KOSdata (december 2012). Oplosser in hart en nieren en fan van Linux en andere opensource oplossingen.

Jelmer is een levensgenieter. Houdt van het bedenken, koppelen en implementeren van automatiseringssystemen. Gaat naar allerlei soorten klanten. Speelt graag met Linux. Maakt het liefst oplossingen gebaseerd op opensource. Kijkt het liefst Netflix. Is gek op zijn vriendin. Heeft de vreemde gewoonte om te pas en te onpas te gaan motorrijden. Werkt bij KOSdata aan de technische ontwikkeling.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/jelmer-stelwagen-2776a15b/

Robbert Oosterhof (1970)

robbert-mini

Sinds 1995 actief in de ICT-wereld, getrouwd, twee kinderen en wonend in Smilde. Medeoprichter en -eigenaar van KOSdata (december 2012). ICT ‘er pur sang die denkt in oplossingen.

Robbert is een ICT’er die graag meedenkt met de klant. Houdt van het bedenken, implementeren en onderhouden van oplossingen die jarenlang meegaan. Gaat naar huis als het werk af is. Speelt graag met de nieuwste technieken. Maakt het liefst dingen af. Kijkt het liefst on-demand TV. Is gek op zijn vrouw, dochter en zoon. Werkt bij KOSdata aan de toekomst.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/robbert-oosterhof-716a9835/

Wouter Bos (1991)

In dienst getreden in 2021 als consultant. Ervaren in bedrijfsvoeringen, relatie- en contractbeheer plus zijn diepe affiniteit met techniek maakt een brede visie mogelijk. Toekomstgerichte oplossingen bedenken die hand in hand gaan met ICT, daar ligt de uitdaging voor hem.

Wouter is een netwerker; ziet graag de juiste mensen bij elkaar komen om het nuttige met het aangename te verenigen. Houdt van sparren en gaat graag op de koffie. Speelt graag met Hi-Fi installaties en auto’s. Maakt het liefst autoreizen met zijn vriendin. Kijkt het liefst Sci-Fi. Is gek op Mercedes. Heeft de vreemde gewoonte om altijd onder eten koken uit te komen. Werkt bij KOSdata aan business development.

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Linkedin: https://www.linkedin.com/in/wouterjwbos/